Dit moet je weten als je een IPhone 12 hebt gekocht

Het is altijd zo'n spannend en mooi moment als je net een nieuwe telefoon hebt gekocht. En wat voor een heb je er ook gekocht? Een IPhone 12. Dat is niet zomaar een telefoon. Het is natuurlijk een prachtige telefoon. Om je telefoon goed te beschermen is het wel verstandig om een iphone 12 hoesje te kopen. En als je een iphone 12 Pro hebt, natuurlijk een iphone 12 Pro Max hoesje. In dit artikel kom je meer te weten over je iPhone 12. 

Over de iphone 12

In 2020 zijn vier iphones uitgebracht die allemaal door Apple zijn onthuld tijdens een virtueel lanceringsevenement. De iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max bieden verschillende maten, functies, en prijzen. Als zodanig heeft Apple zijn nieuwe assortiment ontworpen om een ​​breed scala aan klanten met verschillende behoeften en budgetten te bereiken. De vier nieuwe iPhone 12-modellen zijn ook de eerste Apple-telefoons met 5G- connectiviteit, dus jij kan met je IPhone 12 ook lekker op 5G. 

Tips and tricks

Misschien heb je er wel al van gehoord, maar op de IPhone 12 is het mogelijk om de donkere modus in te schakelen. Hoewel de donkere modus niets nieuws is op iPhone 12, werd deze vorig jaar geïntroduceerd op de iPhone 11-serie met de aankondiging van iOS 13. Maar dit jaar komt de donkere modus van pas, aangezien alle iPhone 12-series een Super Retina XDR OLED hebben. En de donkere modus kan veel batterij besparen, gebruikmakend van het OLED-scherm door de donkere pixels uit te schakelen .De donkere modus is nu logischer omdat bijna alle meest voorkomende apps zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, YouTube, enz. Een donkere modus hebben. En het inschakelen van een donkere modus op iOS onder ' display & brightnesskan een globale donkere modus inschakelen. Ook is het mogelijk om video's te maken van super goede kwaliteit op de IPhone 12. Als je veel van video's maken houdt, dan is een smartphone die capabel genoeg is om video's in Dolby Vision vast te leggen. Om Dolby Vision in te schakelen, hoeft u alleen maar naar de camera-instellingen te gaan en deze in te schakelen onder het gedeelte 'video opnemen' en HDR-video in te schakelen.

Koop een oplader

Helaas is het zo dat je bij deze Iphone alleen een kabel krijgt en niet het blok. Het is dus verstandig om een goede oplader te kopen. Het is aan te raden om er een te kopen met 20W. Dan laadt je telefoon sneller op. Dat is natuurlijk wel zo fijn. 

Geef een reactie