De mooiste merken voor dit najaar

De zomer is nog maar net begonnen maar voor wie van mode houdt, ligt de focus al op het volgende seizoen: wat dragen we dit najaar? Wat is in en uit, waarmee kunnen we combinaties maken en hoe zorgen we ervoor dat we warm zijn en stijlvol als het koude weer alweer aantreedt. In deze blog vertel ik je hier meer over. Lees je mee?

Alvast inslaan

Er zijn veel mensen die nu al beginnen met het inslaan van herfstkleding. Niet zo gek want er is veel in de uitverkoop en nog meer nieuws. Dat zorgt ervoor dat we alvast winterkriebels krijgen en een beetje vooruit willen denken. Er zijn en hoop mensen die houden van de zomer, maar het koude weer liever overslaan. Voor hen is de nieuwe collectie helemaal een lichtje in het duister. Maar goed, wat koop je dan? Dat is natuurlijk ieder seizoen weer de vraag.

Het topje van de Iceberg

Een geweldig merk als het gaat om warme maar ook modebewuste kleding is toch wel Iceberg. Ondanks de naam, verkoopt Iceberg kleding voor alle seizoenen en weerstypen. Je kan hun items dus ook al deze zomer dragen! Het merk is van Engelse oorsprong en heeft nu ook een stevige voet gezet op de Nederlandse modemarkt. De stijl van de kleding is comfortabel en kleurrijk, levendig en jong met een speelse touch zonder dat het kinderlijk wordt. Daarnaast is de kleding enorm goed te combineren met allerlei items, zo kun je een simpele look of een extravagante outfit samenstellen.

Wie mooi wil zijn… is ook comfortabel

De winter wordt qua mode natuurlijk gekenmerkt door warme jassen. Maar voor de winter is, duiken we nog in de prachtige kleuren en kledingstukken van de herfst. Waar je zeker een kijkje moet werpen als het gaat om een warme tussenjas, perfect voor herfstweer, is Parajumpers. Leuke jassen in verschillende modellen en kleuren maar allemaal net zo warm.

Zo gevonden bij JHP fashion

Als je in één keer al je winterkleding bij elkaar wilt shoppen, kan je altijd bij JHP Fashion terecht. Deze online kledingwinkel voorziet in allerlei soorten kleding van de mooiste merken. Zo kan je alles in één winkelmandje kwijt, weet je wat je ervoor betaalt en hoe het eventueel bij elkaar staat? Plus, je hebt alles ook in één keer binnen. Ook daarin zien we dat mode niet ongemakkelijk hoeft te zijn tenminste niet als je shopt bij JHP Fashion. 

Geef een reactie