Een perfecte combinatie

Je kent het vast wel: je wilt graag wat meer groen in huis of in je tuin, maar je hebt geen groene vingers of niet genoeg tijd om planten goed te verzorgen. Gelukkig zijn er tegenwoordig alternatieven voor echte planten, zoals kunstbloemen en kunstplanten. Ook voor buiten zijn er geschikte oplossingen, zoals de kuipstoel. Hier gaan we verder in op deze twee items en hoe je deze kunt combineren voor een sfeervolle en onderhoudsvriendelijke tuin of interieur.

Kunstbloemen

Kunstbloemen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Ze zijn er in alle soorten en maten, van rozen tot veldbloemen en van cactussen tot hangplanten. Het voordeel van kunstbloemen is dat ze geen onderhoud nodig hebben, niet verwelken en altijd mooi blijven. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in tal van kleuren en kunnen ze dus perfect aansluiten bij de rest van je interieur. Je kunt ze bijvoorbeeld combineren met echte planten voor een levendige en natuurlijke uitstraling.

Ook voor buiten zijn er tegenwoordig kunstbloemen en kunstplanten verkrijgbaar. Ideaal als je geen groene vingers hebt of geen tijd hebt om echte planten goed te verzorgen. Kunstbloemen voor buiten zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen dus tegen een stootje. Zo kun je ze zonder zorgen buiten plaatsen en genieten van een kleurrijke tuin, zonder dat je er veel tijd en moeite in hoeft te steken. Kunstbloemen en kunstplanten zijn dus ideaal voor mensen die geen groene vingers hebben of gewoon weinig tijd hebben om hun bloemen en planten te verzorgen. 

Kuipstoel buiten

Een ander item dat niet mag ontbreken in een sfeervolle tuin is de kuipstoel. Deze stoel is niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel stijlvol. Een kuipstoel buiten is gemaakt van kunststof of metaal en heeft een ergonomische vorm, waardoor je er heerlijk in kunt zitten. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in tal van kleuren en ontwerpen, waardoor er altijd wel een stoel is die past bij jouw smaak en stijl.

Een kuipstoel is niet alleen geschikt voor buiten, maar kan ook prima binnenshuis gebruikt worden. Zo kun je bijvoorbeeld een kuipstoel in de hoek van de woonkamer plaatsen, voor een gezellige zithoek. Of zet er een aantal bij elkaar aan de eettafel voor een speels effect. Ook kun je de kuipstoelen combineren met kunstbloemen en kunstplanten, voor een vrolijke en onderhoudsvriendelijke uitstraling.  Door deze 2 items te combineren met de goede kleuren van jouw interieur, kan je ineens een heel nieuwe sfeervolle zithoek creëren. 

Geef een antwoord