Waarom epoxy onderzetters je interieur verrijken

Om je interieur wat leuker te maken en unieke accessoires in je huis te hebben kun je overwegen om epoxy onderzetters te gebruiken. Epoxy onderzetters kan je helemaal in je eigen stijl vormgeven en elke onderzetter heeft een eigen unieke stijl. In dit artikel lees je meer over de epoxy onderzetter en waarom je ze zou moeten gebruiken.

Epoxy onderzetters zijn kleine mini schilderijen

Je kunt een epoxy onderzetter zien als een klein mini schilderijtje als onderzetter waardoor het drinken van een koffie, thee of ander drankje een echte belevenis wordt. Veel mensen zijn er erg positief over en ervaren drinken met een epoxy onderzetter als unieke ervaring. Ondanks dat je ze nog niet zoveel op tafel ziet wordt het in Nederland steeds meer populairder. 

Epoxy onderzetters zijn functioneel en tegelijkertijd mooi

Onderzetters hebben als functie jouw tafel tegen vlekken en kringen te beschermen. Maar dat betekent niet dat ze er niet mooi mogen uitzien. Integendeel zelfs. Want met epoxy onderzetters zorg je juist voor een warme sfeer die gelijk opvalt. In principe versier je je tafel met allemaal kleine unieke mini schilderijen en dat maakt deze onderzetter dan ook zo speciaal. Het vormgeven en aankleden van je huis wordt juist speciaal als je door de jaren heen allerlei unieke voorwerpen verzamelt. 

Epoxy onderzetters weerspiegel jou als persoon

Epoxy onderzetters heb dus een verhaal en iets wat weerspiegelt op jou als persoon. En dat krijg je met epoxy onderzetters, want geen een lijkt hetzelfde. Je kan uitgaan dat er veel werk zit in het maken van deze speciale onderzetters en dat is duidelijk te zien als je ze in je handen hebt. Al met al zet je iets groots op tafel neer, wat in principe heel klein is. 

De formaten waarin epoxy onderzetters te verkrijgen zijn

Je vindt epoxy onderzetters in diverse formaten. Dat maakt het extra makkelijk om voor jouw interieur een geschikte onderzetter te vinden. Daarnaast heb je ronde epoxy onderzetters, maar ook vierkante epoxy onderzetters. Doe wat bij je past. Qua materialen is er ook genoeg keuze. De glazen epoxy onderzetters zijn wat meer sierlijk en goed geschikt voor een kleine tafel, terwijl je ook epoxy onderzetters hebt die MDF geschilderd zijn. Waar het op neer komt is dat er voor elk interieur een mooie epoxy onderzetter te vinden. Groot, klein, vierkant, rond: deze onderzetters zijn er in allerlei maten en soorten.

Geef een antwoord