Ben jij een grote fan van trucks?

Je hebt wel eens jonge kinderen die van kleins af aan al fan zijn van iets. En dat ze dat jaren later, wanneer ze volwassen zijn, ook nog zijn. En vaak gebeurt dat wel met grote gevaarlijke voertuigen. Zoals bijvoorbeeld trucks. En dan willen ze het liefst een truck of trailer kopen zodat ze daar later allemaal in kunnen rijden.

 

Je ziet ze overal rijden, dus ze blijven ze zien

Soms heb je wel eens, als de kinderen fan zijn van een bepaalde dure auto, dat ze die niet elke dag zien rijden. maar een truck zie je natuurlijk elke dag en overal wel rijden. En dan blijven ze hem zien. En dan willen ze hem natuurlijk ook. Dan kan je wel een speelgoed truck kopen. maar die is natuurlijk niet zo inmens groot en spannend als een echte truck. Vooral wanneer je dan met de kinderen over de snelweg rijdt, kijken ze hun ogen uit. En dat is natuurlijk ook weer leuk. Want je ziet ze helemaal glunderen en op bloeien wanneer ze een grote vrachtwagen zien en vooral wanneer je er dan ook nog langs rijdt. 

 

En die grote vrachtwagens en trucks heb je natuurlijk in heel veel merken en kleuren en varianten. Dat ze nieuwe blijven tegen komen. En het is natuurlijk ook nog leuk wanneer ze zo fan zijn van een bepaald onderwerp dat ze er alles over gaan weten. Voor je het weet weten ze alles over de trucks, kennen ze alle merken uit hun hoofd en roepen ze die wanneer ze die zien rijden. Dat is natuurlijk heerlijk om te zien en te horen. Vooral omdat ze al met volle overgave zich kunnen geven aan een bepaald onderwerp en eigenlijk hun passie zo hebben gevonden. 

 

Heeft jouw kindje ook al een grote passie waar ze vol voor gaan?

Nu hebben we het allemaal over trucks en vrachtwagens gehad dat kinderen daar helemaal fan van kunnen zijn. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat kinderen fan zijn van andere onderwerpen. Dit kan natuurlijk met van alles te maken hebben. Zo kunnen zij fan zijn van auto's, paarden, honden of andere dieren. Misschien zijn ze wel helemaal geobsedeerd door een bepaalde sport en kennen ze alle bekende spelers van het team uit hun hoofd en zingen en juichen ze mee wanneer ze een wedstrijd winnen. Het kan allemaal en elk kinder krijgt wel zo'n passie. En wie weet maken ze er ook nog hun werk van.

Geef een antwoord