Graafmelding doen? Ontdek hoe Klic-App het makkelijker maakt!

Als je van plan bent om te gaan graven, is het belangrijk om je bewust te zijn van de kabels en leidingen die zich onder de grond bevinden. Met de Klic-App wordt het doen van een graafmelding een stuk eenvoudiger en sneller. In dit artikel bespreken we de voordelen van de Klic-App, hoe het werkt en hoe het bijdraagt aan veilig graven.

De voordelen van Klic-App voor graafmeldingen

De Klic-App biedt verschillende voordelen ten opzichte van het traditionele proces voor het aanvragen van graafmeldingen. Graafmelding, klic melding aanvragen kan via de app eenvoudiger en efficiƫnter worden gedaan. Hieronder lichten we enkele van deze voordelen toe.

Eenvoudig en snel een graafmelding maken

Met de Klic-App hoef je niet langer te wachten op papieren kaarten of ingewikkelde formulieren in te vullen. Je kunt eenvoudig een graafmelding aanvragen via je smartphone of tablet. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je snel kunt beginnen met je graafwerkzaamheden.

Real-time informatie over kabels en leidingen

De Klic-App biedt real-time informatie over de locatie van kabels en leidingen. Zo weet je altijd precies waar je veilig kunt graven en voorkom je schade aan ondergrondse infrastructuur. Bovendien wordt de informatie in de app regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd beschikt over de meest actuele gegevens.

Hoe Klic-App werkt: een stap-voor-stap handleiding

De Klic-App is ontworpen om het aanvragen van graafmeldingen zo eenvoudig mogelijk te maken. In een paar eenvoudige stappen kun je een graafmelding aanvragen en de benodigde informatie ontvangen. Hieronder leggen we uit hoe het proces werkt:

  1. Download de Klic-App op je smartphone of tablet.
  2. Maak een account aan of log in met je bestaande gegevens.
  3. Selecteer de locatie waar je wilt graven op de kaart in de app.
  4. Vul de benodigde gegevens in, zoals de startdatum van je graafwerkzaamheden en eventuele bijzonderheden.
  5. Verstuur je aanvraag en ontvang binnen enkele minuten de informatie over kabels en leidingen op de door jou gekozen locatie.

Zodra je de informatie hebt ontvangen, kun je veilig beginnen met graven. Houd er rekening mee dat je altijd verantwoordelijk bent voor eventuele schade die ontstaat tijdens het graven.

Veilig graven met behulp van Klic-App

De Klic-App helpt je om veilig te graven door je te voorzien van actuele informatie over de locatie van kabels en leidingen. Door deze informatie te gebruiken, kun je schade aan ondergrondse infrastructuur voorkomen en wordt het risico op ongelukken en vertragingen geminimaliseerd. Met de Klic-App ben je altijd goed voorbereid op je graafwerkzaamheden en kun je met een gerust hart aan de slag.

Geef een reactie